085 - 06 02 134
·
info@memediation.nl

De gesprekken zijn on- hold

De gesprekken zijn on- hold gezet en door het lange slepende traject met wrknr is uiteindelijk het traject beëindigd.
I.v.m. mijn pensionering heeft de HR collega de taken t.a.v. de afronding over genomen.
Daarom drie sterren omdat we het eigenlijk door de omstandigheden het proces niet volledig rond hebben kunnen maken.

Martijn heeft de gesprekken prettig, mensgericht en kundig begeleid. De neutraliteit werd goed in de gaten gehouden en door de juiste vragen te stellen werd je gestimuleerd om je standpunt, geraakte punten, duidelijk te verwoorden.
Door het langlopende lastige proces van de wrknr. is het jammer genoeg niet gelukt om de ik-standpunten om te buigen naar het gezamenlijke oplossingsgerichte einddoel wij-standpunt.
De Mediation is ingezet op advies van de Arbo-arts maar ik hoopte op meer inzicht bij wrknr. en geen “verborgen” agenda bij wrknr.

De verslaglegging vond ik wat summier. Via de toekomst gerichte items die besproken zijn tijdens de gesprekken, zou dit in het verslag meer benoemd kunnen worden en gekoppeld aan de huisweerkopdracht. Mijn ervaring is dat dit meer helpend zou kunnen zijn.

Verder ben ik zeer geraakt door het compliment dat ik bij de afsluiting van Martijn kreeg. Ik zou een volgende keer Marijn weer vragen om zo’n proces te begeleiden. Voor Kentalis heb ik echter hiervoor de pensioenleeftijd bereikt.

Martijn, ik wens je alle goeds toe. Geniet maar volop van het mooie Mediation vak.
Ik zeg altijd, “het is gericht om een beetje meer vrede in de wereld te brengen”. En dat kunnen we wel gebruiken in deze pittige tijden.

Met hartelijke groet, Lilian

Leave a Reply