Over ons

Martijn Hoogstraten (MfN-registermediator / Trainer)

In mijn werk heb ik in verschillende functies, organisaties en afdelingen ervaring opgedaan. Als zorgverlener met patiënten, als leidinggevende van afdelingen en als projectleider/adviseur bij dienstverlenende organisaties. Hierbij heb ik te maken gehad met professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, managers en leveranciers van producten en diensten.

Mijn ervaring is dat conflicten veel tijd, energie en frustratie kosten. Sommige situaties raakten mij persoonlijk, waardoor ik letterlijk slapeloze nachten had, lichamelijke klachten kreeg en stress ervaarde. 

Mijn doel is voorkomen dat anderen dezelfde ervaring krijgen, want dit is te voorkomen. Om deze reden ben ik Me Mediation gestart. De nadruk ligt hierbij zowel op het voorkomen, als op het oplossen van conflicten. Dit doe ik door mensen te instrueren met workshops en door mediation in te zetten. Dit kan dus zelfs als er nog helemaal geen sprake is van een conflict.

Ik kan je (zonder juridische procedures) helpen bij het aanpakken en voorkomen van conflicten, zodat  jijzelf en de ander weer zonder stress verder kan.

Partners

Maarten van Dijk (MfN-registermediator)

Ik ben jurist, MfN-registermediator, ervaren ondernemer en bestuurder, en daarnaast sr trainer bij de Baak op gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Alle zakelijke mediation (disputen over uitleg contracten, arbeidsrechtelijke geschillen, geschillen tussen bestuur, RvC, RvT /directie/MT/afdelingen etc…) zijn welkom, hier voel ik mij zeer thuis. Daarnaast heb ik een fascinatie voor familie’s en hoe conflicten in de familie levensbepalend kunnen zijn voor alle betrokkenen. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies

of mediation
bij jouw situatie past