Over ons

Martijn Hoogstraten (MfN-registermediator)

In mijn werk heb ik in verschillende functies, organisaties en afdelingen ervaring opgedaan. Als zorgverlener met patiënten, als leidinggevende van afdelingen en als projectleider/adviseur bij dienstverlenende organisaties. Hierbij heb ik te maken gehad met professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, managers en leveranciers van producten en diensten.

Mijn ervaring is dat conflicten veel tijd, energie en frustratie kosten. Sommige situaties raakten mij persoonlijk, waardoor ik letterlijk slapeloze nachten had, lichamelijke klachten kreeg en stress ervaarde. 

Mijn doel is voorkomen dat anderen dezelfde ervaring krijgen, want dit is te voorkomen. Om deze reden ben ik Me Mediation gestart. De nadruk ligt hierbij zowel op het voorkomen, als op het oplossen van conflicten. Dit doe ik door mensen te instrueren met workshops en door mediation in te zetten. Dit kan dus zelfs als er nog helemaal geen sprake is van een conflict. 

Maarten van Dijk (MfN-registermediator)

Ik ben jurist, MfN-registermediator, ervaren ondernemer en bestuurder, en daarnaast sr trainer bij de Baak op gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Alle zakelijke mediation (disputen over uitleg contracten, arbeidsrechtelijke geschillen, geschillen tussen bestuur, RvC, RvT /directie/MT/afdelingen etc…) zijn welkom, hier voel ik mij zeer thuis. Daarnaast heb ik een fascinatie voor familie’s en hoe conflicten in de familie levensbepalend kunnen zijn voor alle betrokkenen. 

Carlien van Tartwijk (MfN-registermediator) Ik ben geboren en getogen in Alkmaar. Na een lange carrière van diverse rollen in de zorg en daarnaast altijd veelzijdige vrijetijdsbesteding, werd mij duidelijk dat ik op een andere manier van betekenis wil en kan zijn. Ik heb zelf te veel conflicten zien ontstaan met soms grote gevolgen, die vaak helemaal geen onoverkomelijke onderwerpen behelsden. Dat is meestal niet nodig én kan anders.

Ans Daalhuizen (MfN-registermediator)

Vanuit mijn werk  weet ik dat een conflict op de werkvloer veel onrust en stress kan veroorzaken, wat kan leiden tot ziekte of andere klachten. Ik gun het iedereen om in alle veiligheid en in balans te kunnen werken. 

Ik heb in diverse teams en bij verschillende organisaties gewerkt, met name in de zorg- en welzijnssector.

Ik kan het erg waarderen als mensen de stap zetten om met elkaar om tafel te gaan, ook al is dat soms heel spannend. Het is mooi dat mensen kiezen voor mediation, omdat zij hiermee aangeven dat ze zelf invloed willen uitoefenen op de uitkomst. Het doel van de mediation is om samen snel en duurzaam een oplossing te vinden voor het conflict tussen 2 (of meerdere) partijen.  

Wat ik echt een voordeel vind van mediation is dat mensen zelf bepalen welke afspraken ze samen maken. Ik ben ervan overtuigd dat het hebben van eigen regie belangrijk is om er uiteindelijk samen goed uit te komen. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies

of mediation
bij jouw situatie past