+31 6 48 66 40 80
·
info@memediation.nl
·
08:00-22:00 uur

Zakelijk

ZAKELIJK

U bent niet tevreden over een geleverde dienst of u hebt onenigheid over een contract. U komt niet verder met het bedrijf en/of er moet nog een gedeelte van de factuur betaald worden.

Uitdaging

U bent afhankelijk van het andere bedrijf voor uw eigen continuïteit. De uitdaging is om te begrijpen waarom een ander zich zo opstelt en om in creatieve oplossingen te denken.

Proces

1. Intake

u doet beiden uw eigen verhaal in een persoonlijk gesprek. Daarna maakt u gezamenlijk afspraken over de wijze waarop u het mediationtraject vorm wil geven en deze worden vastgelegd in een mediationovereenkomst.

2. Probleemverkenning

dit is het eerste gezamenlijke gesprek. U verkent de onderliggende problemen en belangen bij het conflict en u krijgt te horen hoe het andere bedrijf de situatie voor zich ziet.

3. Oplossingen

u onderzoekt alle mogelijke oplossingen, evenals de haalbaarheid en doeltreffendheid en u stelt hierin prioriteiten. Een onderhandeling over de oplossingsrichtingen is gebruikelijk in deze fase. U hebt vaak meer te bieden dan u denkt.

4. Afronding

als u het gezamenlijk eens bent geworden over oplossingen kunnen de afspraken worden vastgelegd in een (vaststellings)overeenkomst.

Resultaat

De samenwerking wordt verder voortgezet door een hersteld vertrouwen of de samenwerking wordt met acceptabele afspraken beëindigd.

 

Tarief

Met mediation lost u het conflict op zonder juridische procedures, waardoor de doorlooptijd korter kan zijn en de kosten lager. Meer informatie over de tarieven vindt u hier.

Me Mediation | Specialisaties

Ervaringen van Klanten

Martijn is een rustig persoon, onpartijdig en denkt in het belang van beide partijen. Daarnaast een prettig gesprekspartner.

Esmee van Hooft
Bevela

Nuchter opgepakt en proces goed bewaakt.

Willem de Boer
KvdB Administraties

De mediation onder leiding van Martijn verliep professioneel. Martijn bleef neutraal gedurende het hele traject.

M. Prins

Ik vond dat Martijn een rustige uitstraling had en mij op mijn gemak stelde. Ook luisterde hij goed naar wat ik te vertellen had en liet ons allemaal uitpraten.

Mohamed Mesalih

Prettige gespreksvoering

Mirjam

Martijn is een professionele mediator die zijn vak verstaat. Heeft een open en heldere communicatie waardoor het voor partijen helder is wat een traject inhoudt. Neemt snel contact op en houdt je op de hoogte over de procesmatige voortgang. Het was prettig samenwerken met Martijn

Mirjam Oelen
Sint Pieters en Bloklands Gasthuis

Het gehele proces is uitstekend begeleid, waarbij Martijn in staat was om de juiste setting te creeren en op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Daarnaast was Martijn in staat om op het juiste moment een inpasse te doorbreken door actie te ondernemen.Het gehele proces is uitstekend begeleid, waarbij Martijn in staat was om de juiste setting te creeren en op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Daarnaast was Martijn in staat om op het juiste moment een inpasse te doorbreken door actie te ondernemen.

Albert Sikkema
Leap

Na het stellen van mijn vragen was Martijn enorm pro actief en heeft alles voor me uitgezocht. Nadat hij alle informatie verzameld had, hebben we een uiterst prettig gesprek gehad waarbij Martijn echt de tijd voor me nam en dieper op mijn vragen in ging.

Diana
Typetalent

Goede begeleiding tijdens de gesprekken. Ieder kreeg goed de gelegenheid om zijn of haar woordje te doen.

Willy Gerritsen

Ik heb Martijn ervaren als een kundig en objectief persoon. Hij laat geenszins blijken stelling in te nemen en probeert binnen de kaders van het haalbare partijen bij elkaar te brengen.

Sander Cok

Betrouwbaar en integer. Prettig in de omgang. Vooraf helder gemaakt wat zijn rol is. Voorkomt conflicten is gemakkelijk benaderbaar, kortom een prima mediator.

Gerlina Pols

Duidelijk, goede aandachtverdeling, prettige communicatie

Jacqueline Cok

Laat mij u helpen!

Heeft u hulp nodig, aarzel niet enHeeft u hulp nodig, aarzel niet en neem contact met mij op. Is het dringend bel dan meteen!

Bel : 06 – 48 66 40 40

info@memediation.nl 08:00-22:00 uur