+31 6 48 66 40 80
·
Stuur een e-mail
·
08:00-22:00 uur

Over de Mediator

Mijn naam is Martijn Hoogstraten (1983), woonachtig in Amersfoort.

In mijn werk heb ik in verschillende functies, organisaties en afdelingen ervaring opgedaan. Als zorgverlener met patiënten, als leidinggevende van afdelingen en als projectleider/adviseur bij dienstverlenende organisaties. Hierbij heb ik te maken gehad met professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, managers en leveranciers van producten en diensten.

Mijn ervaring is dat conflicten veel tijd, energie en frustratie kosten. Sommige situaties raakten mij persoonlijk, waardoor ik letterlijk slapeloze nachten had, lichamelijke klachten kreeg en stress ervaarde. 

Mijn doel is voorkomen dat anderen dezelfde ervaring krijgen, want dit is te voorkomen. Om deze reden ben ik Me Mediation gestart. De nadruk ligt hierbij zowel op het oplossen van conflicten, als op het voorkomen (preventie) van conflicten door mensen te instrueren middels workshops en door mediation al in te zetten, als er nog helemaal geen sprake is van een conflict.

Ik kan u (zonder juridische procedures) helpen bij het aanpakken en voorkomen van conflicten, zodat zowel u als de ander zich weer kan richten op datgene wat de bedoeling is en zo stressvrij mogelijk.

Martijn Hoogstraten

(MfN-registermediator)

 

Me Mediation | Specialisaties

Ervaringen van Klanten

Prettige gespreksvoering

Mirjam

Martijn is een rustig persoon, onpartijdig en denkt in het belang van beide partijen. Daarnaast een prettig gesprekspartner.

Esmee van Hooft
Bevela

Ik heb Martijn ervaren als een kundig en objectief persoon. Hij laat geenszins blijken stelling in te nemen en probeert binnen de kaders van het haalbare partijen bij elkaar te brengen.

Sander Cok

Duidelijk, goede aandachtverdeling, prettige communicatie

Jacqueline Cok

Laat mij u helpen!

Heeft u hulp nodig, aarzel niet enHeeft u hulp nodig, aarzel niet en neem contact met mij op. Is het dringend bel dan meteen!

Bel : 06 – 48 66 40 40

info@memediation.nl 08:00-22:00 uur

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies

of mediation
bij u en uw conflict past