+31 6 48 66 40 80
·
info@memediation.nl
·
08:00-22:00 uur

Over de mediator

Mijn naam is Martijn Hoogstraten (1983) en ik woon in Amersfoort.

In mijn werk heb ik in verschillende functies, organisaties en afdelingen ervaring opgedaan. Als zorgverlener met patiënten, als leidinggevende van afdelingen en als projectleider/adviseur bij dienstverlenende organisaties. Hierbij heb ik te maken gehad met professionals, zoals verpleegkundigen, artsen, managers en leveranciers van producten en diensten.

Mijn ervaring is dat conflicten veel tijd, energie en frustratie kosten. Sommige situaties raakten mij persoonlijk, waardoor ik letterlijk slapeloze nachten had, lichamelijke klachten kreeg en stress ervaarde. 

Mijn doel is voorkomen dat anderen dezelfde ervaring krijgen, want dit is te voorkomen. Om deze reden ben ik Me Mediation gestart. De nadruk ligt hierbij zowel op het oplossen van conflicten, als op het voorkomen (preventie) van conflicten door mensen te instrueren middels workshops en door mediation al in te zetten, als er nog helemaal geen sprake is van een conflict.

Ik kan u (zonder juridische procedures) helpen bij het aanpakken en voorkomen van conflicten, zodat zowel u als de ander weer zonder stress verder kan.

Martijn Hoogstraten

(MfN-registermediator)

 

Martijn is een rustig persoon, onpartijdig en denkt in het belang van beide partijen. Daarnaast een prettig gesprekspartner.

Esmee van Hooft
Bevela

Prettige gespreksvoering

Mirjam

Duidelijk, goede aandachtverdeling, prettige communicatie

Jacqueline Cok

Goede begeleiding tijdens de gesprekken. Ieder kreeg goed de gelegenheid om zijn of haar woordje te doen.

Willy Gerritsen

De mediation onder leiding van Martijn verliep professioneel. Martijn bleef neutraal gedurende het hele traject.

M. Prins

Ik vond dat Martijn een rustige uitstraling had en mij op mijn gemak stelde. Ook luisterde hij goed naar wat ik te vertellen had en liet ons allemaal uitpraten.

Mohamed Mesalih

Het gehele proces is uitstekend begeleid, waarbij Martijn in staat was om de juiste setting te creeren en op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Daarnaast was Martijn in staat om op het juiste moment een inpasse te doorbreken door actie te ondernemen.Het gehele proces is uitstekend begeleid, waarbij Martijn in staat was om de juiste setting te creeren en op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Daarnaast was Martijn in staat om op het juiste moment een inpasse te doorbreken door actie te ondernemen.

Albert Sikkema
Leap

Ik heb Martijn ervaren als een kundig en objectief persoon. Hij laat geenszins blijken stelling in te nemen en probeert binnen de kaders van het haalbare partijen bij elkaar te brengen.

Sander Cok

Betrouwbaar en integer. Prettig in de omgang. Vooraf helder gemaakt wat zijn rol is. Voorkomt conflicten is gemakkelijk benaderbaar, kortom een prima mediator.

Gerlina Pols

Nuchter opgepakt en proces goed bewaakt.

Willem de Boer
KvdB Administraties

Na het stellen van mijn vragen was Martijn enorm pro actief en heeft alles voor me uitgezocht. Nadat hij alle informatie verzameld had, hebben we een uiterst prettig gesprek gehad waarbij Martijn echt de tijd voor me nam en dieper op mijn vragen in ging.

Diana
Typetalent

Martijn is een professionele mediator die zijn vak verstaat. Heeft een open en heldere communicatie waardoor het voor partijen helder is wat een traject inhoudt. Neemt snel contact op en houdt je op de hoogte over de procesmatige voortgang. Het was prettig samenwerken met Martijn

Mirjam Oelen
Sint Pieters en Bloklands Gasthuis

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies

of mediation
bij u en uw conflict past