+31 6 48 66 40 80
·
Stuur een e-mail
·
08:00-22:00 uur

Kenmerken

Bij mediation

probeert u een conflict, onenigheid of meningsverschil op te lossen onder begeleiding van een mediator. Bij mediation ligt de nadruk op het oplossen van het conflict en op de samenwerking in de toekomst. Natuurlijk geldt er geheimhouding. Zaken en gesprekken die tijdens de mediation aan bod komen, worden niet buiten de mediation bekend gemaakt, gebruikt en toegepast. 

Beide partijen zitten vrijwillig om de tafel, wat inhoudt dat zij de mediation op ieder moment kunnen beëindigen. Dit geldt overigens ook voor de mediator. Een andere manier om uw probleem op te lossen is om een rechter een beslissing te laten nemen, door middel van een juridische procedure. Mediation heeft echter een aantal voordelen:

   
Juridische procedure Mediation
Duurt lang (maanden/jaren) Kan kort (dagen/weken)
Kostbaar Goedkoper
Win – verlies Win – win
Alleen juridische belangen Alle belangen

Me Mediation | Specialisaties

Ervaringen van klanten

Prettige gespreksvoering

Mirjam

Ik heb Martijn ervaren als een kundig en objectief persoon. Hij laat geenszins blijken stelling in te nemen en probeert binnen de kaders van het haalbare partijen bij elkaar te brengen.

Sander Cok

Duidelijk, goede aandachtverdeling, prettige communicatie

Jacqueline Cok

Martijn is een rustig persoon, onpartijdig en denkt in het belang van beide partijen. Daarnaast een prettig gesprekspartner.

Esmee van Hooft
Bevela

Laat mij u helpen!

Heeft u hulp nodig, aarzel niet en neem contact met mij op. Is het dringend bel dan meteen!

06 – 48 66 40 40

info@memediation.nl 08:00-22:00 uur