+31 6 48 66 40 80
·
Stuur een e-mail
·
08:00-22:00 uur

De Mediator

De mediator

De mediator heeft een onafhankelijke en onpartijdige rol en faciliteert het gesprek. Dit houdt in dat vrijuit gesproken kan worden en partijen de mogelijkheid krijgen om ‘eerlijk’ met elkaar in gesprek te gaan.

De mediator zorgt voor de structuur in het gesprek en bewaakt de balans. Hij/zij luistert, vat samen en stelt vragen waardoor er wederzijds meer begrip ontstaat voor elkaars opvattingen en belangen. Dit biedt de gelegenheid om de strijd los te laten en samen naar een oplossing te zoeken.

De onpartijdige rol van de mediator zorgt ervoor dat partijen echt zelf in staat zijn om tot duurzame oplossingen te komen en om de samenwerking in meer of mindere mate een positief vervolg te geven. Hiermee is het gesprek dus niet alleen gericht op het oplossen van het conflict, maar ook op het herstellen van de relatie.

Me Mediation | Specialisaties

Ervaringen van klanten

Ik heb Martijn ervaren als een kundig en objectief persoon. Hij laat geenszins blijken stelling in te nemen en probeert binnen de kaders van het haalbare partijen bij elkaar te brengen.

Sander Cok

Martijn is een rustig persoon, onpartijdig en denkt in het belang van beide partijen. Daarnaast een prettig gesprekspartner.

Esmee van Hooft
Bevela

Duidelijk, goede aandachtverdeling, prettige communicatie

Jacqueline Cok

Prettige gespreksvoering

Mirjam

Laat mij u helpen!

Heeft u hulp nodig, aarzel niet en neem contact met mij op. Is het dringend bel dan meteen!

06 – 48 66 40 40

info@memediation.nl 08:00-22:00 uur